3 november 2012: spraakwater in Haacht …

Met pazza Ann Van Dessel! Laat u overrompelen door de spraakwatervallen van Gerda De Preter, Diane De Bruyn en Ann. Word sprakeloos van de a-capellazang van Speechless met Zeger Van Besien, Gerald Corthouts, Geert Clerix, Gert Bammens en Wim Leurs.

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus, zegt men. Niets is minder waar. Echte mannen en vrouwen komen van Haacht. En dat laten ze horen!
Diane schrijft gedichten, waarvan enkele uitgebracht werden in verzamelbundels of opdoken op een huiskamermuur. Haar prozadebuut, een ontroerend verhaal over een jonge vrouw op een keerpunt in haar leven, verschijnt in januari 2013 bij De Bezige Bij.

Gerda schrijft kinder- en jeugdboeken. ‘Een koffertje voor opa’ (Querido) verscheen op de shortlist van de Gouden Uil Jeugdliteratuur. Haar poëziebundel ‘Blindganger’ (Uitgeverij P) werd warm onthaald.

Pazza Ann, Dorpsdichter van Haacht, viel vaak in de poëzieprijzen en draagt met succes geregeld voor. Gedichten van haar verschenen in tal van publicaties. In september stelde ze in Haacht haar poëziedebuut ‘Een kei in duren’ voor.

Soms volstaat een stem. De vijf heren van Speechless hebben niets anders op zak. Het bracht hen op festivalpodia, straatfeesten, in theaterzalen en huiskamers. Ze brengen Ierse en Engelse folk, rock- en popklassiekers, zwierige jazz uit de jaren twintig en het betere Nederlandstalige werk. Maar wat er echt bovenuit springt, is het plezier om samen te zingen. De humor krijgt u er gratis bij. Neem een kijkje op hun site!

Praktisch: zaterdag 3 november, van 20 u. tot 21.15 u. in het splinternieuwe GC Den Breughel, Wespelaarsesteenweg 85, 3150 Haacht. Inkom € 12, vvk € 10.

Reacties zijn gesloten.

Een WordPress.com website.

Omhoog ↑